Telefon:
+4 0371780967
Email:
office@eco-nrg.ro

Produse Fishmann

Home » Produse Fishmann
MAI MULTE INFORMATII

 

Produse din peste premium

 

Somon (Salmonidae)

 

Somonul este foarte popular in bucataria maritima, iar gustul inconfundabil este apreciat de catre iubitorii de peste. Acest peste are un nivel ridicat de proteine, este bogat in vitamine din grupa B si Acizi grasi Omega-3 si Acizi grasi Omega-6 care au efect de echilibrare asupra nivelului de colesterol.

 

File-ul de somon FISHMANN provine din Irlanda, unde este cultivat in acvacultura durabila si se numara printre produsele de calitate superioara.

 

 

Salau (Sander luciopteca)

 

Salaul apartine familiei Precidae si este cel mai mare tip din familia sa, care traieste in Europa. Salaul traieste ca un animal de prada in rauri lente, canalele si lacuri din Europa si este considerat un aliment important, de inalta calitate, cu carne alba si ferma (file fara oase), fiind delicios gatit la gratar sau afumat.

 

 

Pastrav somonat (Salmo trutta trutta)

 

Pastravul somonat este deosebit de potrivit pentru bucataria de vara, gatit pe gratar sau in cuptor. In ciuda culorii de somon nu este inrudit cu pestele cu acelasi nume, ci apartine familiei pastravului. Culoarea tipica pentru somon este data de alimentatia bogata in caroten (colorant natural).

 

 

Pastrav (Salmo trutta)

 

Pastravul clasic provine din specia somon (Salmo). Aceasta specie traieste in Oceanul Atlantic, in Marea Nordului si in Marea Baltica precum si in multe rauri si lacuri din Europa. Formele cele mai cunoscute si printre altele foarte indragite de pescari sunt mai ales pastravul de lac si pastravul de parau. Prajit, preparat la gratar sau afumat, pastravul este ideal pentru o dieta sanatoasa, echilibrata si saraca in grasimi, fiind considerat si o sursa valoroasa de proteine (100g / 103kcal). Pastravul contine vitaminele B1, B2, B6, C, A, E si Acizi grasi Omega-3 de calitate (in proportii diferite).

 

 

File de Sturion (Acipenser gueldenstaedtii) si Somn (Clarias gariepinus) din propria noastra productie

 

Sturion  (Acipenser gueldenstaedtii)

 

Sturion  (Acipenser gueldenstaedtii) este considerat o "fosila vie", deoarece poate atinge o varsta foarte inaintata de pana la 100 de ani. Acesta are habitul si aici in Romania in Dunare. In sezonul de reproductie sturionul migreaza in amonte, pana in Austria sau Germania.

 

Sturion  (Acipenser gueldenstaedtii) este un peste deosebit de valoros, icrele sale fiind cunoscute sub numele de „caviar adevarat de Sturion“. Sturionul este valoros nu numai datorita gustului ci si din punct de vedere comercial. Fileul de Beluga este gustos si aproape fara os.

 

Fileul de la FISHMANN este pregatit exclusiv din sturion din propria cultura, crescut fara antibiotice, folosind o hrana  selectionata, de cea mai buna calitate.

 

Somn (Clarias gariepinus)

 

Somnul (Clarias gariepinus) este un peste de apa dulce, fiind originar din Africa. Fileul lui este de culoare roz deschis, are o consistenta foarte "usoara", o aroma neutra si este sarac in grasimi (9,9g grasime / 100g de peste). Pe langa cantitatea mare de Acizi grasi Omega-3, fileul de Somn contine, in comparatie cu alti pesti, cea mai mare cantitate de Acizi grasi Omega-6.

 

Fileul de Som (Clarias gariepinus) FISHMANN este fraged, nu are oase si nici "gust de peste". Se poate pregati in tigaie sau pe gratar, marinat. Noi prelucram exclusiv Somn din productie proprie, fara antibiotice, provenit dintr-o acvacultura sanatoasa si crescut numai cu alimentatie de inalta calitate.


 

 

 

 

Premium Caviar
Premium Fish Afumat
Fish file Royal
Produse fara gust si miros de peste!
Fish Salami, 100% file de peste
Fish Crema, 100% file de peste
Mancam sanatos dupa retetele lui FISHMANN!
Fish feliate, 100% file de peste
Contact FISHMANN
Adresa
com. Ostroveni, nr. 102 bis, jud. Dolj
Telefon
+4 0371780967
Email
office@eco-nrg.ro
Abonare Newsletter
Nume si prenume
Adresa de email
© Copyright 2019 Fishmann. Toate drepturile rezervate